Välkommen till 

  EMELILYKNITS

  Välkommen till Emelilyknits! Du har antagligen klickat dig hit för att du gillar att sticka och är nyfiken på handfärgat merinogarn. Kanske har en vän tipsat eller så har du först hittat mig på Instagram. Oavsett så är du varmt välkommen att kika runt och botanisera bland alla fina garner! Alla handfärgade garner är gjorda av mig i mitt färgeri i källaren. Det är en spännande och lite tålamodskrävande process men det ger garnhärvor med mycket liv och djup, oavsett om du väljer en enfärgad härva eller en spräcklig.

  Garnet jag färgar på är finaste merino och kommer från välmående får och spinns i ett spinneri med bra arbetsförhållanden. Det är viktigt för mig att garnet du får i dina händer är schysst producerat och av hög kvalitet. När du väljer ett handfärgat garn från Emelilyknits till din stickning kan du känna dig trygg med ursprunget och får ett vackert garn till ditt nästa stickprojekt.

  Varma hälsningar EMELIE

  ~AMAZING SPACE~

   ~SPIRA~

  Spira Källan

  Emelilyknits egen design finns på svenska på Ravelry.

  Passande garn är Merino Dk.

  Önskar du en härva i en särskild färg, eller behöver fler härvor i samma nyans, tveka inte att maila! De flesta färger går att få på Sock, Sport, Dreamy Silk och Merino DK. Titta under fliken Sockgarn för att se alla färger som är tillgängliga. Maila din beställning till  hej@emelilyknits.se