Välkommen till Emelilyknits!

  Du har antagligen klickat dig hit för att du gillar att sticka och är nyfiken på handfärgat merinogarn. Kanske har en vän tipsat eller så har du först hittat mig på Instagram. Oavsett så är du varmt välkommen att kika runt och botanisera bland alla fina garner! Alla handfärgade garner är gjorda av mig i mitt färgeri i källaren. Det är en spännande och lite tålamodskrävande process men det ger garnhärvor med mycket liv och djup, oavsett om du väljer en enfärgad härva eller en spräcklig.

  Garnet jag färgar på är finaste merino och kommer från välmående får och spinns i ett spinneri med bra arbetsförhållanden. Det är viktigt för mig att garnet du får i dina händer är schysst producerat och av hög kvalitet. När du väljer ett handfärgat garn från Emelilyknits till din stickning kan du känna dig trygg med ursprunget och får ett vackert garn till ditt nästa stickprojekt.

   Varma hälsningar EMELIE

  Klicka för att komma till kollektionen 

  ~ EMELILYKNITS BUTIK ~

  Välkommen till Emelilyknits butik i Kinna, Mor Kerstins väg 22. Här hittar du naturligtvis mitt handfärgade garn, men ochså nya garnkvaliteter från Ca Ma Rose och Knitting for Olive. Dessutom finns det fina presentartiklar som passar oss pyssliga stickare. 

  Öppettider under sommaren 2024:

  SEMETSTERSTÄNGT HELA  JULI

  Augusti: Fre- Lör 10-14

  23-24 aug stängt pga Sy- och Hantverlksfestivalen i Partille

  -----------------------------------------------------------------

  Bilden visar huset där vi flyttat in med ingång från vänstersidan och sedan en trappa upp. Dessvärre finns ingen hiss. Parkering finns dels till vänster om huset och dels till höger, uppe i backen. 

  Mor Kerstins väg 22

  Önskar du en härva i en särskild färg, eller behöver fler härvor i samma nyans, tveka inte att maila! De flesta färger går att få på Sock, Sport, Dreamy Silk och Merino DK. Titta under fliken Sockgarn för att se alla färger som är tillgängliga. Maila din beställning till  hej@emelilyknits.se